Trandafirul nopții PDF Riley Lucinda

Coperta Carte Trandafirul nopții

Cauti cartea Trandafirul nopții de Riley Lucinda?  O poti citi apasand butonul de mai jos. Cartea Trandafirul nopții este o carte pe placul multor persoane si cu siguranta iti va placea si tie. Apasa butonul de mai jos si citeste cartea:

Citeste Cartea

Rezumat Trandafirul nopții

În perioada de înflorire a Indiei Britanice, Anahita, o fată de unsprezece ani dintr-o familie nobilă, dar săracă, leagă o prietenie de-o viață cu încăpățânata prințesă Indira, fiica privilegiată a unui maharajah indian. Ca însoțitoare oficială a prinţesei, Anahita își urmează prietena în Anglia chiar înainte de izbucnirea Primului Război Mondial. Acolo îl întâlnește pe Donald Astbury, tânărul moștenitor al magnificului conac Astbury, și pe intriganta sa mamă. Optzeci de ani mai târziu, Rebecca Bradley, o tânără vedetă de film americană, are lumea la picioare. Dar când relația ei turbulentă cu iubitul său la fel de faimos ia o turnură neașteptată, ea e ușurată că ultimul său rol o va purta într-un sat englez îndepărtat. La scurt timp după începerea filmărilor la conacul Astbury, Ari Malik, strănepotul Anahitei, sosește pe neașteptate. Iar secretele pe care el și Rebecca le descoperă încep să dezlege misterele întunecate care bântuie dinastia Astbury…    „O poveste extraordinară, complexă și profundă, plină de personaje fascinante, ale căror secrete sunt dezvăluite treptat, până la final. Saga a patru generații, această istorie a unei iubiri pierdute și regăsite își poartă cititorii din palatele strălucitoare ale marilor maharajahi ai Indiei până pe vastele domenii ale Angliei.“ Booklist   „O povestitoare absolut fantastică… Un regal literar.“ Katherine Webb…

Vrei sa stii ce parere au si altii despre Trandafirul nopții? Vezi recenziile pe GoodReads, cea mai mare platforma de recenzii pentru carti din lume.

Ai nevoie de Acrobat Reader pentru a citi cartea Trandafirul nopții in format PDF. Apasa butonul Download Acrobat Reader si instaleaza-l pe PC-ul tau. Acest site incurajaza cumpararea cartilor. Daca nu doresti formatul fizic al cartii, atunci iti recomandam sa o cauti in varianta digitala in librariile Android sau iOS. Cartea Trandafirul nopții va fi disponibila acolo, fie in format PDF, fie ePub sau Mobi. Spor la citit!